Επιστροφές - Υπαναχώρηση

Σε όλες  τις υπηρεσίες και σε όλα τα προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε από το eshop μας και είναι custom made, δηλαδή μετά από παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 24 ωρών,  μέσω συμπλήρωσης της φόρμας υπαναχώρησης που ακολουθεί, ή με αποστολή e-mail στο info@yosymban.com καθώς και τηλεφωνικώς στο 6974411969.

Για όλα τα προϊόντα που είναι έτοιμα προς πώληση εφαρμόζεται η ισχύουσα νομοθεσία όπως περιγράφεται παρακάτω:

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται μέσω συμπλήρωσης της φόρμας υπαναχώρησης που ακολουθεί, ή με αποστολή e-mail στο info@yosymban.com καθώς και τηλεφωνικώς στο 6974411969.

Σημειώνουμε ότι η άσκηση του ως άνω δικαιώματος (αποστολή του αιτήματος και του προϊόντος) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός των ως άνω 14 ημερών (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής: η σφραγίδα του κούριερ)

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋποτίθεται ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, δεν έχουν αφαιρεθεί ταμπελάκια ή σημάνσεις που φέρουν επάνω τους τα προϊόντα και δεν έχει καταστραφεί μερικώς ή ολικώς η συσκευασία.

Τέλος, όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους, συνοδεία όλων των απαραίτητων παραστατικών.

Φόρμα Υπαναχώρησης
Γνωστοποιώ/Γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι υπαναχωρώ/υπαναχωρούμε από τη σύμβασή μου/μας πώλησης των ακόλουθων αγαθών/υπηρεσιών που παραγγέλθηκε (−αν )